Általános tájékoztató a felnőttképzésekről


ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ KÉPZÉSEINKRŐL

 A Budapest Esély részt vesz a Fővárosi Önkormányzat által elfogadott Fővárosi helyi esélyegyenlőségi program végrehajtásában, ennek keretében a fővárosi intézményekben dolgozó szociális és pedagógus szakemberek számára, meghatározott keretek között térítésmentes továbbképzéseket szervezünk.

A Budapest Esély Nonprofit Kft. működteti továbbá a Fővárosi Álláskeresők Irodáját, ahol a fővárosi álláskeresők vehetnek igénybe ingyenes, csoportos szolgáltatásokat.

 I. Általános, ingyenes képzési kínálatunk az alábbiakat foglalja magában:

1. Szociális és segítő szakembereknek
2. Pedagógusoknak
3. Munkaerőpiaci képzések álláskeresőknek, karrier építőknek és karrier-váltóknak

 II. Egyedi igényekre és célcsoportra alakított, térítés ellenében megrendelhető képzéseinkről érdeklődjön kollegánknál az alábbi elérhetőségeken:

 Felnőttképzés, szociális és pedagógus továbbképzések, valamint tréningek esetében: Lakatos Ildi kolléganőnél a következő elérhetőségeken: lakatosi@pestesely.hu; +36 70 321 56 83.

Munkaerőpiaci képzések esetében: Horváth Andrea kolléganőnél a következő elérhetőségeken: horvathandrea@pestesely.hu; +36-20-277-69-64.

 
1.
Szociális továbbképzések

Továbbképzéseinket a Nemzeti Szociálpolitikai Intézetnél minősítettük a 9/2000. (VIII. 4.) SZCSM rendelet szerint. Ez alapján képzéseink a választható továbbképzés kategóriájába tartoznak: olyan szakmai továbbképzések, amelyek az egyéni érdeklődés figyelembevételével az önismeret, az egyéni kompetenciák vagy egyéb speciális ismeretek megszerzését célozzák, a fennmaradó képzési pontok (maximum 40%) megszerzésére szolgál.

Meghirdetett továbbképzések:

Letölthető jelentkezési lap

2. Pedagógus továbbképzések

Továbbképzéseinket az Oktatási Hivatal akkreditálta a 277/1997. (XII.22.) számú pedagógus-továbbképzésről szóló Kormányrendelet alapján.

Meghirdetett továbbképzések:

Letölthető jelentkezési lap

3. Munkaerőpiaci képzések álláskeresőknek, karrier építőknek és karrier-váltóknak:

A képzéseket a Technológiai és Ipari Minisztérium vette nyilvántartásba és az Iroda által nyújtott szolgáltatások engedélyszáma: MFF/22862-3/2022-TIM

Meghirdetett képzések:

Letölthető jelentkezési lap

 Jogszabályi háttér:

A módosított, felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény alapján felnőttképzési tevékenységnek minősül minden szervezett célirányos kompetenciakialakítására és kompetenciafejlesztésre irányuló, szervezetten megvalósuló oktatás és képzés, így a szociális és pedagógus továbbképzések is.

Budapest Esély Nonprofit Kft.-t a Pest Megyei Kormányhivatal 2020. augusztus 27.-től a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény alapján a felnőttképzők nyilvántartásba vette, nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000775.

A Budapest Esély Nonprofit Kft.-t a Pest Megyei Kormányhivatal 2021. február 11.-től a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 2/B. §-a alapján a felnőttképzők nyilvántartásába bekerült, felnőttképző engedély száma: E/2021/000024.


TÁMOGATÓINK