Pedagógus továbbképzés


Egyedi árajánlatkérés és további információ: 
Lakatos Ildikó
felnőttképzési szakmai vezető
lakatosi@pestesely.hu


Budapest, VIII. ker. Őr u. 5–7.
Hétfőtől csütörtökig, 9–14 óráig
Személyesen kizárólag egyeztetés után!

 

AKKREDITÁLT PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS 2022. ŐSZ

 

A REGISZTRÁCIÓ ZÁRÁSÁIG LEHET JELENTKEZNI A KÉPZÉSEKRE!

“Adj esélyt! Az iskolai keretek között felmerülő, emberi jogi vonatkozású témák feldolgozása az emberi jogi nevelés eszközeivel” című PAT képzési programunkra olyan érdeklődő pedagógusok jelentkezését várjuk, akik szeretnék a saját környezetükben az oktatás–képzés keretein belül előmozdítani a fiatalok emberi jogi tudatosságát, elkötelezettségét, társadalmi felelősségvállalását és részvételét.
Időpont: 2022. október 11–12–13.
Időtartam: naponta 9.00–15.00
Helyszín: 1084 Budapest, Őr u. 5–7.
Részvételi díj: térítésmentes
Alapító, szervező neve: Budapest Esély Nonprofit Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000775
Alapítási engedély szám: 416/10/2020
Továbbképzés óraszáma: 30 óra
A továbbképzés szervezésének formája: tréningjellegű tanfolyam

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Jelentkezni a  JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével lehet, amit szíveskedjen visszaküldeni a lakatosi@pestesely.hu e–mail címre, Lakatos Ildikó részére! A dátum, aláírás és pecsét nélkül érkező jelentkezési lapokat nem regisztráljuk!
  • A továbbképzésre legfeljebb 18 fő regisztrálása lehetséges. A jelentkezési lapok befogadása érkezési sorrendben történik. Ha betelnek a képzések, akkor zárjuk a képzésre való jelentkezést, erről a lehető legrövidebb időn belül a honlapon informáljuk a további érdeklődőket.
  • Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy aki térítésmentes képzésre regisztrál, és a képzésen nem jelenik meg, annak jelentkezését térítésmentes képzésre 12 hónapig nem fogadjuk!
  • Egy képzési évben (őszi, tavaszi félév) egy jelentkező egy képzésen vehet részt. Ettől akkor tudunk eltekinteni, ha a szabad férőhelyek erre lehetőséget adnak.
Lehetőség van az intézményeknek is a továbbképzést megrendelni, ezzel kapcsolatban keressék Lakatos Ildikó kollégánkat a lakatosi@pestesely.hu e–mail címen.

A továbbképzési napokat – jelenlegi ismereteink szerint – jelenléti rendszerben tartjuk, a jelenleg hatályos járványügyi intézkedések betartása mellett. A képzés helyszínén ajánlott a gyakori kézmosás, kézfertőtlenítés, valamint a megfelelő távolság tartása.

 


TÁMOGATÓINK