Munkáltatóknak


TÁJÉKOZTATÓ MUNKÁLTATÓKNAK

A Fővárosi Álláskereső Iroda szolgáltatásainak bemutatása munkáltatók számára


A Budapest Esély Nonprofit Kft. több évtizedes tapasztalattal van jelen a fővárosi munkaerőpiacon, a foglalkoztatás fejlesztése érdekében. Folyamatosan frissülő adatbázisunkban több száz fő szakképzett, aktív álláskereső vár a megfelelő munkahelyre.

Válasszon minket, ha

 - időszakosan megnőtt a munkaerő igénye,

- alkalmi jelleggel van szüksége dolgozókra,

- képzett szakmunkásokra és/vagy munkatapasztalattal rendelkező segédmunkásokra van szüksége,

- foglalkoztatási költségeinek csökkentését tervezi,

- a gazdasági körülmények hatására „gondoskodó létszámleépítés” várható cégüknél.

Budapesten és agglomerációjában végezhető munkaerő igényeket tudunk kiszolgálni.

Rendszerünkben az álláskeresők elhelyezkedését mentorok és tanácsadók segítik, mely szakemberek minden jelentkezőt személyesen megismernek, tudják képességüket, készségüket a munkavállalás területén. Célunk, hogy egyedi, komplex és személyre szabott tanácsadó és segítő szolgáltatásokkal erősítsük az álláskeresők munkaerőpiaci esélyeit és az adott élethelyzetre reflektálva fejlesszük azokat a képességeket, melyek a hosszú távú elhelyezkedéshez szükségesek.

A programba bevont résztvevőkkel egyéni fejlesztési terv készül, ami tartalmazza a személyre szabott szolgáltatásokat. A program során megismerhetik a résztvevők, hogy hol és milyen módszerekkel érdemes állást keresni, hogyan készítsenek önéletrajzot és motivációs levelet. Felkészülhetnek az állásinterjúkra, személyre szabottan kapnak állásajánlásokat, illetve csoportos tréningeken vehetnek részt, elősegítve ezáltal a nyílt munkaerőpiacra való elhelyezkedésüket.

Az álláskereső ügyfelek az ingyenes munkaerő-piaci szolgáltatások közül, az egyéni szükségleteiktől függően az alábbiakat tudják igénybe venni:

- munkaerő-piaci mentoráció,

 - álláskeresést támogató csoportos foglalkozások,

- pszichológiai (életvezetési) tanácsadás,

 - pályaorientáció, pályamódosítási tanácsadás,

- személyre szóló állásfeltárás.

A megadott igényekre szabva keressük és közvetítjük a megfelelő jelentkezőt az álláshelyre. A munkáltatók számára előnyt jelent az ingyenes állás­meghirdetési lehetőség, előszűrés és közvetítés.

Szolgáltatásaink munkáltatóknak:

- Toborzás adott munkakörök betöltésére Budapesten,

- Előválogatott és felkészített munkavállalók közvetítése, melynek során aktívan nyomon követjük az adott álláshelyre jelentkezést és a teljes pályázati folyamatot,

- Beilleszkedés segítése szociális szakembereink segítségével,

- Információ­ és tanácsadás a munkáltatói terheket csökkentő aktuális bér– és járuléktámogatásokról, - A leendő munkavállalók a közvetítés előtt személyre és igényre szabott munkaerőpiaci szolgáltatásban részesülnek,

- Elhelyezkedésük érdekében személyre szóló állásfeltárást is biztosítunk. Az ügyfél személyre szabott igényei mentén a tanácsadó konkrét álláslehetőségeket ajánl, melyekre az ügyfél célzottan jelentkezhet.

Partneri együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban további információ kérhető:

Horváth Andrea, a munkaerőpiaci program vezetője, 0620/2776964, fovarosiallaskeresoiroda@pestesely.hu


TÁMOGATÓINK