Képzéseink -> Aktuális képzéseink

 

 

Egyedi árajánlatkérés és további információ: 
Lakatos Ildikó
képzési referens
lakatosi@pestesely.hu


Budapest, VIII. ker. Őr u. 5–7.
Hétfőtől csütörtökig, 9–14 óráig
Személyesen kizárólag egyeztetés után!

 

(VÁLASZTHATÓ KATEGÓRIÁBAN) SZOCIÁLIS TOVÁBBKÉPZÉS 2019 ŐSZI FÉLÉVBEN

Mindhárom képzésünk betelt, további jelentkezést nem tudunk fogadni!

 

A képzés program címe: Kommunikáció speciális helyzetű társadalmi csoportokkal
A képzés program engedélyszáma: S–05–056/2017
A képzés program továbbképzési pontértéke: 28 pont
A képzés ideje: 2019. szeptember 23–24–25.

A képzés célja
 
A segítő szereppel kapcsolatos alapelméletek és alkalmazhatóságuk, a megfelelő kommunikációs eszközök elsajátítása. A képzés sikeres elvégzésével a résztvevők megismerik a segítő szereppel kapcsolatos alapelméleteket és gyakorlati alkalmazhatóságukat, a segítői attitűd jellegzetességeit, fejlesztik empátiás készségeiket, képesek lesznek előítéleteik kezelésére, a megfelelő kommunikációs eszközöket alkalmazni a speciális helyzetű célcsoportokkal, képessé válnak a munkahelyi konfliktusok kezelésére és a megjelenő ellenállások kezelésére.

 

A képzés program címe: Kulcskompetenciák fejlesztése szociális szakembereknek
A képzés program engedélyszáma: S–05–006/2017
A képzés program továbbképzési pontértéke: 25 pont
A képzés ideje: 2019. október 14–15–16.

A képzés célja 
Ügyfél–interakciós és támogató kompetenciák fejlesztése az összetett kliensi problémák érzékelése, kezelése érdekében. A képzés sikeres elvégzésével a résztvevőknél fejlődik az ügyfélszükségletek, különösen a rejtett szükségletek feltárására alkalmas eszköztáruk. Eszközöket kapnak ahhoz, hogy az ügyfélben tudatosítsák saját valós szükségleteit, segítsék az ügyfél lényeglátását saját dolgában, ezzel motiválttá tegyék a megoldásra. A szakmai etika programmodul elvégzése során a résztvevők összevetik a szakmai etika jelentőségéről, határairól tanultakat a gyakorlatban alkalmazottakkal, tudatosítják a különbségeket, súlyponteltolódást és az ebből potenciálisan fakadó dilemmákat.

 

A képzés program címe: Személyiségfejlesztés, önismeret szociális szakembereknek
A képzés program engedélyszáma: S–05–005/2017
A képzés program továbbképzési pontértéke: 25 pont
A képzés ideje: 2019. november 11–2–13.

A képzés célja 
A segítő szereppel kapcsolatos empátiás készségek fejlesztése, előítéletek kezelése kommunikációs eszközök alkalmazásával. A képzés sikeres elvégzésével a résztvevők megismerik a segítői szereppel kapcsolatos elméleteket és gyakorlati alkalmazhatóságukat, képessé válnak a saját és a munkatársaik kiégési tüneteinek felismerésére, fejlesztik empátiás készségeiket, képesek lesznek előítéleteik kezelésére, a megfelelő kommunikációs eszközöket alkalmazni a speciális helyzetű célcsoportokkal, képessé válnak a munkahelyi konfliktusok kezelésére.

Képzések időtartama: naponta 9.00–16.00 óráig
Képzések helyszíne: 1085 Budapest, Őr u. 5–7. (Budapest Esély Nonprofit Kft.)

Kiknek?

  • Főváros területén dolgozó szociális szakembereknek (intézményi, önkormányzati vagy civil munkáltató esetén),
  • Fővárosi intézményekben, Hivatalban vagy civil szervezeteknél, ügyfélszolgálati munkakört ellátóknak,
  • Kerületi intézményekben, önkormányzatoknál vagy civil szervezeteknél, ügyfélszolgálati munkakört ellátóknak,
  • Egyéb, emberekkel dolgozó munkakört betöltőknek, szektortól, munkakörtől függetlenül,

Jelentkezni a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével lehet, amit szíveskedjen visszaküldeni a lakatosi@pestesely.hu e–mail címre, Lakatos Ildikó részére! A jelentkezési lapon kérjük, jelölje meg, hogy melyik képzésre és melyik képzési időpontra jelentkezik!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

  • Egy–egy képzésre legfeljebb 20 fő regisztrálása lehetséges. A jelentkezési lapok befogadása érkezési sorrendben történik. Ha betelnek a képzések, akkor zárjuk a képzésre való jelentkezést, erről a lehető legrövidebb időn belül a honlapon informáljuk a további érdeklődőket.

  • Egy szervezettől legfeljebb két fő jelentkezését tudjuk fogadni, a további résztvevők a jelentkezési időszak végén rendelkezésre álló létszámkeret terhére iskolázhatóak be.

  • Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy aki térítésmentes képzésre regisztrál, és a képzésen nem jelenik meg, annak jelentkezését térítésmentes képzésre 12 hónapig nem fogadjuk!

  • Egy képzési évben (őszi, tavaszi félév) egy jelentkező egy képzésen vehet részt. Ettől akkor tudunk eltekinteni, ha a szabad férőhelyek erre lehetőséget adnak.

  • A képzés befejezése után lehetőség van a KÉPZÉSI ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍV elektronikus visszaküldésre 2 munkanapon belül. Kérjük, lakatosi@pestesely.hu email címre Lakatos Ildikó kollégánk részére küldjék.


 

IntézménykeresőBudapest

Budapest Főváros gazdasági társasága

Hírek, közlemények