Munkaerőpiaci felnőttképzések


A Fővárosi Álláskereső Iroda csoportos szolgáltatásainak bemutatása

 A Budapest Esély Nonprofit Kft. Fővárosi Álláskereső Irodájának célja, hogy ingyenes, egyedi és személyre szabott tanácsadó és segítő szolgáltatásokkal erősítse az álláskeresők munkaerőpiaci esélyeit és az adott élethelyzetre reflektálva fejlessze azokat a képességeket, melyek a hosszú távú elhelyezkedéshez szükségesek.

 Az Álláskereső Irodán jelentkező álláskeresők regisztrációt követő egyéni, személyes tanácsadás alapján vehetik igénybe a szolgáltatásokat.

 Az alábbi elérhetőségeken lehet személyes tanácsadásra időpontot egyeztetni, illetve további információkat kérni:

 fovarosiallaskeresoiroda@pestesely.hu

Telefon: 06-70-318-50-54 (9:00 és 16:00 között)

Csoportos szolgáltatásaink:

1. Munkaerőpiaci visszalépést és beilleszkedést segítő 1 napos

Első sorban azok számára, akik szeretnének felkészülni az álláskeresésre, illetve az eredményes álláskereséshez szükséges tevékenységekre, az ehhez szükséges készségek, képességek felfrissítésére.. A szolgáltatás a könnyen elsajátítható, alkalmazható gyakorlati megoldások átadására koncentrál. Eredményeként a résztvevők képesek lesznek reális célok felállítására és az önálló, hatékony álláskeresésre.

2. Újraorientáló 3 napos

Inkább olyanoknak ajánljuk, akik elakadtak az álláskeresésben, csökkent a motivációjuk. Bizonytalanok, nem igazán tudják, mit és hogyan szeretnének, nincs konkrét elképzelésük arról, hogy a jelenlegi munkahelyükön vagy egy másik helyen tudnának-e jobban boldogulni. .

A foglalkozás keretében felelevenítésre kerülnek a foglalkoztatási tapasztalatok és az önbizalom erősítése mellett gyakorlásra kerülnek az álláskereséshez és a munkahely megtartásához szükséges technikák, készségek.

3. Pályaorientáció 3 napos

Ha Ön pályát szeretne módosítani vagy már pályamódosítás előtt áll, ez a képzés megalapozza az egyéni kompetenciáikhoz, életpálya-elképzeléseikhez illeszkedő pályára való áttérést, annak érdekében, hogy szakmai karrierjén változtatni tudjon az aktív életkor bármely szakaszában és sikeresen el tudjon helyezkedni.

4. Munkavállalói kulcsképességeket és kulcskompetenciákat elmélyítő 4 napos

A csoportos foglalkozás során azoknak a szakmák feletti képességeknek a fejlesztése történik, amelyeket bármilyen munkafeladatban hasznosítani lehet. A képzés elsősorban a kommunikáció, kooperáció, konfliktuskezelés, döntés és kreativitás képességekre irányul.

 5. Belső erőforrásokat, önismeretet fejlesztő 3 napos

A foglalkozás célja a résztvevők önismeretének mélyítése, az álláskereséshez szükséges belső erőforrások feltárása, az énerő és a kompetenciaérzés növelése. Hozzásegítjük egy reálisabb énkép meghatározásához, továbbá megvizsgáljuk a résztvevők munkával kapcsolatos elvárásait a reális munkaerőpiaci viszonyok tükrében.

Az alábbi elérhetőségeken lehet személyes tanácsadásra időpontot, illetve további információkat kérni: fovarosiallaskeresoiroda@pestesely.hu, 06-70-318-50-54


TÁMOGATÓINK